Martijn Kloppenburg

Naam: Martijn Kloppenburg

Commissielid, ChristenUnie
Commissielid, Raadscommissie
Commissielid Actief sinds 25 apr. 2022 Bekijk pagina

Algemeen

Persoonlijke situatie

Zoals je hierboven kunt zien ben ik Martijn Kloppenburg. Ik woon in het prachtige OosterDalfsen samen met mijn vrouw, zoontje en twee dochtertjes. Naast mijn werk als commissielid ben ik ben werkzaam bij een groot accountantsbureau, waarbij ik (voornamelijk) controleer of de uitgaven waar veel subsidie voor wordt verkregen kloppen. Plat gezegd controleer ik of er geen dure auto wordt gekocht van subsidiegeld wat bedoeld is voor het aanleggen van een fietspad. Op de momenten dat ik tijd heb, leer ik graag nieuwe dingen door het lezen van boeken, kijken van leerzame filmpjes of het volgen van online trainingen. Daarnaast is een spelletje spelen ook een favoriete bezigheid, zowel bordspellen als computerspellen.

Wat maakt het werk als raadslid voor jou zo waardevol? 

Als inwoner van Dalfsen had ik veel ideeën over hoe de gemeente Dalfsen zou moeten functioneren. Als commissielid heb ik de gelegenheid om deze ideeën te bespreken met andere commissie- en raadsleden en samen te bespreken hoe Dalfsen een meer waardevolle gemeente kan worden voor alle Dalfsenaren!

Waarover kunnen inwoners met jou in gesprek gaan? 

Graag ga ik in gesprek met mensen die ideeën hebben over hoe de samenleving van Dalfsen (en daarmee een stukje van de wereld) mooier kan worden. Daarnaast vind ik het ook leuk om te praten over innovaties en ontwikkelingen welke wij in Dalfsen kunnen toepassen.

Welke onderwerpen wil jij in de gemeenteraad meer aandacht geven de komende tijd?

Innovatie van de processen binnen de gemeente. Als inwoner en commissielid van de gemeente Dalfsen zou ik trots zijn als onze gemeente bekend staat als meedenkende en vooruitlopende organisatie.

Nevenfuncties

  • Senior staff, Subsidy Audit service, EY Accountants (bezoldigd)
  • Diaken Gereformeerde kerk Vrijgemaakt Dalfsen Oost (onbezoldigd)

Functie historie

Heden

  • Actief sinds 25 apr. 2022 Commissielid, ChristenUnie
  • Actief sinds 25 apr. 2022 Commissielid, Raadscommissie
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens