Gemeenteraad Dalfsen op bezoek in Hoonhorst

Gepubliceerd op: 31 januari 2024 11:01

De raadsleden gaan sinds begin dit jaar bijna iedere donderdag in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties uit de gemeente om te horen wat er leeft. Dit doen zij tijdens het Podium, het Gesprek en het Bezoek.

Donderdag 25 januari was het eerste bezoek. De gemeenteraad was hiervoor uitgenodigd door Plaatselijk Belang Hoonhorst. Zij hebben opgehaald hoe inwoners de toekomst van hun historische kern graag zien. Na een presentatie van Plaatselijk belang gingen de aanwezigen hierover met elkaar in gesprek. "Het bezoek is een mooie manier om als dorp contact te maken met de gemeenteraad. We hebben hen kunnen informeren over hoe wij de toekomst van onze historische kern zien en wat we ook verwachten van de gemeente hierin", zegt Plaatselijk Belang Hoonhorst.

Heeft u zelf een idee om het wonen in de gemeente Dalfsen nog fijner of veiliger te maken? Kom dan naar het Gesprek, Podium of nodig de gemeenteraad uit voor een Bezoek. Het eerstvolgende gesprek is op donderdag 8 februari in Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld. U bent van harte welkom tussen 19:00 uur en 20:00 uur! Aanmelden is niet nodig. Meer informatie staat op www.gemeenteraaddalfsen.nl.