Internationale Vrouwendag gemeente Dalfsen

  • 08 maart 2024 16:30 tot 18:00
  • locatie: Gemeentehuis Dalfsen
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging Internationale Vrouwendag gemeente Dalfsen

Kom je vrijdagmiddag 8 maart ook naar het gemeentehuis?

Vrijdag 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat ieder jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Om hier ook in Dalfsen aandacht voor te vragen, organiseert burgemeester Erica van Lente die dag een inspirerende en gezellige bijeenkomst over het landelijke thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Kom je vrijdag 8 maart ook naar het gemeentehuis in Dalfsen? Meld je aan via aanmelden@dalfsen.nl.

 Eén wereld, duizend vrouwen

‘Eén wereld, duizend vrouwen’ is het landelijke thema voor Internationale Vrouwendag 2024. Het gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland, vanuit verschillende culturen. Het gaat ook over culturele verschillen bij onderwerpen zoals werk en relatie. Een positief thema. Want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn, maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren én van elkaar leren.

 Programma

  • 16:30 uur: inloop in het gemeentehuis in Dalfsen met een drankje en gelegenheid om andere vrouwen uit de gemeente te ontmoeten en ervaringen te delen.
  • 17:00 uur: ga in gesprek met burgemeester Erica van Lente over het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ in de raadzaal.
  • 17:30 – 18.00 uur: gezellige afsluiting in de foyer met een drankje en hapje. Deel je inzichten met Erica en andere vrouwen en ga vol inspiratie en waardevolle ontmoetingen weer naar huis.

Aanmelden

Bent je er vrijdag 8 maart bij? In verband met de catering vinden we het fijn als je uiterlijk donderdag 7 maart 12.00 uur laat weten of je komt. Stuur hiervoor een mailtje naar aanmelden@dalfsen.nl. We zien je graag dan!

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo