Werkbezoek Kringloopwinkel en Milieubrengstation Noggus&Noggus

  • 07 februari 2023 19:30 tot 21:30
  • locatie: De Singel 19, Dalfsen
Direct opslaan in uw agenda

Beste Raadsleden,

Noggus en Noggus is al een fors aantal jaren een begrip in Dalfsen. De stichting is ontstaan vanuit idealisme en we zijn er trots op dat we zijn uitgegroeid tot de belangrijkste spil van de circulaire economie in de gemeente. Hergebruik en recycling zijn al decennia onze speerpunten, al voor dit maatschappelijke en politieke thema’s waren.

Onze doelstellingen op gebied van duurzaamheid zijn ondertussen uitgebreid naar het sociale domein. Bij onze stichting vinden personen al jarenlang een veilige plek waar ze kunnen leren en werken.  We voegen met al onze inspanningen waarde toe aan herbruikbare spullen én aan mensen.

Noggus en Noggus is al bijna 4 jaar verbonden aan de Waardering, Home - WaardeRing (waarde-ring.nl)

Graag nodigen wij u op dinsdag 7 februari om 19:30 uur uit in de wonderlijke wereld van onze Stichting. Tijdens het werkbezoek laten we graag zien wat er gebeurt met de spullen die wij jaarlijks inzamelen en hoe deze spullen onze medewerkers helpt om verder te ontwikkelen.  We hebben Maarten van Dongen, coördinator van de Waardering gevraagd om ook iets over dit prachtige netwerk te vertellen.

Het belooft een boeiende avond te worden.

Tot dan!

 

Wilma Voortman

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo