Digitaal Toiletsymposium, Maag, Lever, Darm Stichting

  • 17 november 2022 14:00 tot 16:30
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

Beste lezer,

Dat er in Nederland te weinig openbare en opengesteld toiletten zijn weten we nu wel. Maar wat kan je daaraan doen? Welke gemeenten hebben een werkend beleid en welke niet? Wat zijn mooie oplossingen, in zowel dorps- en stadskernen als in de natuur? Hoe regel jij het zo goed mogelijk voor jouw gemeente, provincie of natuurgebied?

Digitaal Toiletsymposium 17 november 2022 van 14:00 tot 16:30

Het probleem mag dan bekend zijn, daarmee zijn we er nog niet. Laat je op het digitale Toiletsymposium 2022 inspireren om hier nu echt werk van te maken, of je harde werk voort te zetten! In een programma van minder dan drie uur leiden we je met vaart en interactie door alles wat met toiletten te maken heeft. Vraag anderen die al wat langer bezig zijn hoe zij het aanpakken, of breng jouw ervaring in. Natuurlijk geven we ook dit jaar weer een exclusieve sneak peak in de jaarlijkse ranglijst voor toiletvriendelijke gemeenten.

Het Toiletsymposium is voor gemeenten, provincies en andere publieke organisaties die met toiletten (in verblijfs- én natuurgebieden) te maken hebben. Op donderdag 17 november sluit je van 14:00 tot 16:30 gratis online aan.

Meld je aan

Je kan je aanmelden door dit formulier in te vullen. Vragen? Mail naar marjonkranenbarg@gmail.com. In de week van het symposium sturen we een link voor Zoom.

Stel nu al je vraag of deel je ervaring

Dit jaar pakken we het symposium interactiever aan dan ooit. Er komt meer ruimte voor jouw uitdaging of mooie actie. We roepen je dan ook op om bij je aanmelding te laten weten of je een vraag hebt, of dat je juist graag wat wilt vertellen over jouw ervaringen.

Met vriendelijke groet, mede namens iedereen die weleens naar het toilet gaat,

De Toiletalliantie (een initiatief van de Maag Lever Darm Stichting)

 

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo